Доставка и плащане
Нуждаете се от помощ? Обадете се на 0889 633 133

Доставка и плащане

I. РЕГИСТРАЦИЯ 


За да пазарувате в muzikalen.bg, трябва или да се регистрирате с имейл и парола, или директно да изберете желания продукт. Регистрирането е напълно безплатно и става като попълните формата за регистрация. От Вас се изисква да посочите имейл и парола, лични данни и адреси за доставка. 

II. ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА 

До снимката и описанието на всеки продукт, стои бутон КУПУВАМ. Натискането на този бутон записва избрания продукт във вашата виртуална "пазарска кошница". Съдържанието на кошница се запазва докато решите да преминете към покупка на стоките. Вие може да разглеждате съдържанието на кошницата, да добавяте нови продукти или да премахвате тези, които не желаете. 
Цената, която е посочена е за един брой, с включено ДДС и НЕ включва цената по доставка на посочения от вас адрес.
За да направите поръчка следвайте инструкциите: 

1. От бутона ПРОМЕНИ може да зададете желания брой артикул. От Премахни може да премахнете вече избран продукт от кошницата. Бутонът КЪМ КАТАЛОГА ви връща назад към списъка с продукти, за да изберете още нещо. С бутона ИЗПРАЗНИ КОЛИЧКАТА може да премахнете всичко от количката, а бутона ОБНОВИ обновява информацията. В полето Коментар въведете желаните от Вас уточнения относно Вашата поръчка. 

2. Втората стъпка е да уточните начина на плащане. Магазинът за сега разполага с един вариант на плащане – Наложен платеж" - плащане в брой на куриера при доставка. 

III. ПОРЪЧКА 

Натискането на бутон ПРЕГЛЕД НА ПОРЪЧКАТА, Ви отвежда към процедурата по поръчка, която включва: 

1. Избор на адрес за доставка. Ако не желаете да бъде изпратен продукта на посочения по време на регистрация адрес, трябва да въведете новите данни. След като сте уточнили адреса за доставка, натиснете бутона РЕГИСТРИРАЙ.

2. Накрая натиснете отново бутона ПРЕГЛЕД НА ПОРЪЧКАТА и след това ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА.

IV НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Поръчката може да бъде платена по два начина:

-       Чрез наложен платеж

-       Онлайн плащане с дебитна/кредитна карта


V. ДОСТАВКА 

Доставката на посочен от потребителя адрес е за негова сметка. 
Доставките се извършват чрез куриерска фирма, избрана от клиента. Куриерската услуга се включва в наложения платеж на пратката и се заплаща заедно с поръчаните артикули. При поръчка на стойност над 15.00 лв., доставката е БЕЗПЛАТНА*
* (Безплатната  доставката се извършва с куриерска фирма Спиди. За поръчки под 15.00 лв, ако е избрана куриерска фирма Спиди, доставка е + 5.00 лв към стойността на поръчката)VI. ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА 

След като сте уточнили адреса за доставка, вида и броя на поръчаните продукти и сте видели цената с включената доставка, остава да кликнете върху бутона ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА. 
След това Ваше действие, информацията, която сте дали при поръчката, се насочва към оператор на „Форте Мюзик” ООД и се обработва. 
Ще получите автоматично съобщение на вашата електронна поща с описани продуктите, техния брой, размери, цена, адрес и номер на поръчката Ви. След което ние Ви се обаждаме за потвърждение. 
Ако имате въпроси или желаете да уточните детайли по поръчката си, обадете се на нашите телефони GSM 0898651569 и тел./ факс 073/887366073/887380

Работното време на нашите оператори е от 10 до 19 часа, от понеделник до събота. 

Поръчките, получени до 16:00h, се обработват същия ден, направените след 16:00h – на следващия работен ден. Нашите оператори се свързват с клиента за потвърждение на посочения при поръчката телефон. 

Срокът за доставка от потвърждение на поръчката е максимум 2 работни дни. 

Поръчки, получени в НЕДЕЛЯ, както и в ПРАЗНИЧНИ ДНИ, се обработват в първия работен ден. Поръчки, получени без коректни данни на купувача или липсващи такива, се анулират поради невъзможност да бъдат изпълнени. 

Поръчка, която не може да се потвърди по телефона от наш служител в рамките на 24 часа, след като е получена в сайта е непотвърдена. След 24 часа, ако все още няма контакт с купувача, поръчката става отхвърлена и съответно не се изпраща. 

VII. СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА 

Срокът на доставка е 1- 3 работни дни (от момента на потвърждаване на поръчката). 
ЗАБЕЛЕЖКА
Условията за поръчка, доставка и плащане в muzikalen.bg съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите. 
Поръчката е акт на действие, който потребителят прави свободно, по собствен избор, и обвързва със силата на договор между потребителя и muzikalen.bg. 
Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп, лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно. 

УСЛОВИЯ ЗА ПАЗАРУВАНЕ ОТ MUZIKALEN.BG 

1. Условия за отказ на извършена поръчка

Възможности за отказ: Срок, в който Клиентът може да се откаже на заявена стока: 24 часа Начин за отказ: Поръчка може да бъде отказана чрез имейл до посочените във сайта е-мейли: sales@fortebg.com или sales@muzikalen.bg. Отказ по телефона не се приема. Клиентът е длъжен да предостави, двете си имена, сумата на поръчката както и номера на направената поръчка. 

2. Условия за връщане на заплатени продукти

Условия за връщане на стоката: Продуктът може да бъде върнат само ако е с оригиналния етикет. 

Начини за връщане на стоката: Връщането на стоката може да бъде осъществено само с куриерска фирма Speedy /Спиди/. Форте Мюзик не работи с други куриерски фирми за връщане на продукти и си запазва правото да откаже съответната пратка. 

Срок за връщане на стоката: 14 дни от датата на доставка. 

Изисквания към стоката: Продуктът да не е разопакован или да бъде в оригиналната си опаковка с приложен оригиналният ордер на поръчката. 
Разходите по връщане на стоката са за сметка на Клиента. 

3. Възстановяване на сума

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на върнатата пратка и след като се уверим в нейната цялост! Възстановяването на сумата става с по банков път в рамките на 5 работни дни от датата на получаване на върнатия продукт. 

В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата в срок от 5 дни. 

Куриерските разходи за връщане на стока са за сметка на Клиента. 

Фирма Форте Мюзик работи само с куриерска фирма Спиди за връщане на стока. Няма да бъдат приемани пратки, изпратени с други куриерски фирми когато стоката се връща. 

4. Условия на замяна на поръчана от Клиента стока:

При невъзможност за търговеца да предостави на Клиента поръчана от него стока или услуга, същия може да предложи алтернативна такава; 

При несъгласие, търговецът следва да възстанови стойността на непредоставената стока на Клиента. Срокът за връщане на сумата е 5 работни дни.