Учебници и книги

Учебници и книги
Изглед:
Преглед

Етюди за китара

15.00 лв.

Етюди за китара ..

Преглед

Задачи и Упражнения по Елементарна Теория на Музиката

9.00 лв.

Задачи и Упражнения по Елементарна Теория на Музиката Упражнения по елементарна теория на музиката от Минчева и Филева. Това Пособие ( Школа ) е продължение на учебника по " Елементарна Теория на Музиката " Тук са включени тестове към всяка от темите. Тези тестове ще помогнат да се възприемат всички основни закономерности, необходими за запознаване..

Преглед

Книга Да Свирим на Китара I част Валентин Вълчев

9.00 лв.

Книга Да свирим на Китара част l Валентин Вълчев Книга за начален курс по китара от Валентин Вълчев. Тази книга поставя основите на бъдещите музиканти китаристи. Обхваща описание на инструмента ( Китарата ), чрез тази книга бъдещият музикант може да овладее изцяло своя инструмент, както и: музикална терминологолия музикална теория нотни знаци пози..

Преглед

Книга да свирим на китара II част Валентин Вълчев

12.00 лв.

Книга да свирим на китара II част Валентин Вълчев Книгата да свирим на китара II част е за по-напреднали музиканти ( китаристи ). Тази книга обхваща свирене на: Двугласни мелодии Неравноделни размери Арпежи Технически упражнения за лява ръка и дясна ръка Свирене до седма 7 позиция Свирене на гами и тоналности В книгата да свирим на китара част II..

Преглед

Книга Да Свирим на Китара ||| Част от Вълчева и Стефанов

15.00 лв.

Книга Да Свирим на Китара част ||| от Вълчева и Стефанов В тази част на книгата Да свирим на китара се набляга повече на техниката на свирене, като се обхващат всички тоналности: Мажорни Минорни Диезни Бемолни Свирят се Двугласни Песни , Класически Произведения, Развлекателни Пиеси и Фолклор..

Преглед

Нотна тетрадка

3.00 лв.

Нотна тетрадка Уважаеми клиенти в нашия онлайн магазин можете да разгледате много и разнообразни предложения за музикални инструменти, ефектно осветление , озвучителна техника и аксесоари от световни марки за професионални и начинаещи музиканти на най-добри цени . Ако имате въпроси относно продукти в нашия музикален магазин или се нуждаете от съвет..

Преглед

Нотна тетрадка - 48 страници

1.80 лв.

Нотна тетрадка 48 страници Уважаеми клиенти в нашия онлайн магазин можете да разгледате много и разнообразни предложения за музикални инструменти, ефектно осветление , озвучителна техника и аксесоари от световни марки за професионални и начинаещи музиканти на най-добри цени . Ако имате въпроси относно продукти в нашия музикален магазин или се нужда..

Преглед

Практически Курс по Солфеж

12.00 лв.

Практически Курс по Солфеж Уважаеми клиенти в нашия онлайн магазин можете да разгледате много и разнообразни предложения за музикални инструменти, ефектно осветление , озвучителна техника и аксесоари от световни марки за професионални и начинаещи музиканти на най-добри цени . Ако имате въпроси относно продукти в нашия музикален магазин или се нужда..

Преглед

Учебник Елементарна Теория на Музиката

8.00 лв.

Учебник Елементарна Теория на Музиката Това пособие ( школа ) предлага система за придобиване на начални умения за самостоятелно прочитане на ноти, нотен текст или нотиране на мелодия. Уважаеми клиенти в нашия онлайн магазин можете да разгледате много и разнообразни предложения за музикални инструменти, ефектно осветление , озвучителна техника и ак..

Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)