Консумативи

Консумативи
Изглед:
Преглед

Ароматизатор за 5л пушек течност КОКОС Fragrance for 5 litres of smoke fluid, coconut

10.00 лв.

Ароматизатор за течност за пушек машина – Кокос  Аромат: кокос 1 бутилка е достатъчна за количество от 5 литра течност за пушек машина Начин на употреба: Добавете бутилка от ароматизатора към пушек течността...

Преглед

Ароматизатор за 5л. течност за пушек -ВАНИЛИЯ Fragrance for 5 litres of smoke fluid, VANILLA

10.00 лв.

  Ароматизатор за течност за пушек машина - Ванилия  Аромат: Ванилия 1 бутилка е достатъчна за количество от 5 литра течност за пушек машина Начин на употреба: Добавете бутилка от ароматизатора към пушек течността...

Преглед

Ароматизатор за 5л. течност за пушек -МЕНТА Fragrance for 5 litres of smoke fluid, MINT

10.00 лв.

Ароматизатор за течност за пушек машина - МЕНТА Аромат: Мента 1 бутилка е достатъчна за количество от 5 литра течност за пушек машина Начин на употреба: Добавете бутилка от ароматизатора към пушек течността.  ..

Преглед

Ароматизатор за 5л. течност за пушек -ТРОПИК Fragrance for 5 litres of smoke fluid, TROPICO

10.00 лв.

Ароматизатор за течност за пушек машина – Тропик Аромат: Тропик 1 бутилка е достатъчна за количество от 5 литра течност за пушек машина Начин на употреба: Добавете бутилка от ароматизатора към пушек течността...

Преглед

ТЕЧНОСТ ЗА МАШИНА ЗА СНЯГ Snow fluid for snow machines, 5 litres -

40.00 лв.

ТЕЧНОСТ ЗА МАШИНА ЗА СНЯГ – 5 литра Течност за машина за сняг Количество: 5 литра   ..

Преглед

Течност за почистване на пушек машина – 250мл. /Smoke machine cleaning fluid 

6.00 лв.

Течност за почистване на пушек машина – 250мл. /Smoke machine cleaning fluid  Течност за почистване на пушек машина Количество: 250мл. ..

Не е в наличност
Преглед

Ароматизатор за 5л. течност за пушек -МАЛИНА Fragrance for 5 litres of smoke fluid, strawberry

10.00 лв.

Ароматизатор за течност за пушек машина – Ягода  Аромат: Ягода  1 бутилка е достатъчна за количество от 5 литра течност за пушек машина Начин на употреба: Добавете бутилка от ароматизатора към пушек течността.  ..

Не е в наличност
Преглед

Течност за Машина за Балончета AB5L

25.00 лв.

Течност за Машина за Балончета AB5L AB5L позволява на машината да излъчва плътни и устойчиви въздушни мехурчета. Може да се използва в пълна безопасност както на закрито, така и на открито. Нетоксична, не представлява риск за здравето. Подходяща за всички най-разпространени машини на Bubble Bubble на пазара.   Опаковка: 5л резервоар Уважаеми клиент..

Не е в наличност
Преглед

ТЕЧНОСТ ЗА МАШИНА ЗА БАЛОНЧЕТА Bubble fluid for bubble machines, 5 litres

40.00 лв.

ТЕЧНОСТ ЗА МАШИНА ЗА БАЛОНЧЕТА 5 л. Туба - 5л. Уважаеми клиенти в нашия онлайн магазин можете да разгледате много и разнообразни предложения за музикални инструменти, ефектно осветление , озвучителна техника и аксесоари от световни марки за професионални и начинаещи музиканти на най-добри цени . Ако имате въпроси относно продукти в нашия музикален ..

Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)