Аксесоари за Кларинети

Аксесоари за Кларинети
Изглед:
Преглед

5JB /88 Мундщук за кларинет 88

207.00 лв.

Мундщук за  кларинет  88  ..

Преглед

ADAPTOR CLARINET Адаптор за Монтаж на Сензора

35.00 лв.

ADAPTOR CLARINET адаптор за монтаж на сензора на кларинет вашият адаптор за монтаж на сензора на кларинет на супер ниска и изгодна цена при нас! Уважаеми клиенти в нашия онлайн магазин можете да разгледате много и разнообразни предложения за музикални инструменти, ефектно осветление , озвучителна техника и аксесоари от световни марки за професионал..

Преглед

B45 -Мундщук за кларинет 88

207.00 лв.

Мундщук за Bb кларинет профил 88  ..

Преглед

B45. Мундщук за кларинет 88

207.00 лв.

Мундщук за Bb кларинет - профил 88  ..

Преглед

BC-R Адаптор за Кларинет

175.00 лв.

Адаптор за Кларинет BC-R Адаптор за кларнет с нормални размери. Датчикът има честота с голям динамичен обхват най-вече сред средните и високи тонове. Има устройство за регулиране на силата на звука. Монтира се лесно на буренцето на кларнета. Датчикът има изолация против влага. Реален размер : дълбочина:19мм х височина:22,5мм Уважаеми клиенти в наши..

Преглед

Black-R Микрофон за Кларинет

207.00 лв.

Микрофон за Кларинет Black-R Датчик за кларнет с нормални размери.  Датчикът има голям динамичен честотен обхват във високите честотни диапазони. Има вграден жак за изходящ сигнал и устройство за управление силата на звука. Монтира се лесно на буренцето на кларнета. Датчикът има изолация против влага. Размер: дълбочина:19мм х височина:22,5мм Уважае..

Преглед

Bois Ligature Капачка и Гривна за Кларинет

35.00 лв.

Капачка и Гривна за Кларинет Bois Ligature    Уважаеми клиенти в нашия онлайн магазин можете да разгледате много и разнообразни предложения за музикални инструменти, ефектно осветление , озвучителна техника и аксесоари от световни марки за професионални и начинаещи музиканти на най-добри цени . Ако имате въпроси относно продукти в нашия музикален м..

Преглед

BOXAN Адаптор за Кларинет

204.00 лв.

Адаптор за Кларинет BOXAN Адаптор за кларнет с нормални размери. Датчикът има голям динамичен честотен диапазон в средните тонове и управляващ механизъм за силата на звука. Монтира се лесно на буренцето на кларнета. Датчикът има изолация против влага. Реален размер : дълбочина: 22мм х височина:16,5мм Уважаеми клиенти в нашия онлайн магазин можете д..

Преглед

CM1405 BLACK DIAMOND BD5 SERIE 13 мундщук за кларинет

225.00 лв.

мундщук за  кларинет ..

Преглед

CM310-5JB мундщук за кларинет

207.00 лв.

 мундщук за кларинет..

Преглед

GEWA ГРИВНА ЗА КЛАРИНЕТ LIGATURE Bb CLARINET SILVER PLATED

28.00 лв.

GEWA ГРИВНА ЗА КЛАРИНЕТ LIGATURE Bb CLARINET SILVER PLATED..

Преглед

ISO Адаптор за Кларинет

290.00 лв.

Адаптор за Кларинет ISO микрофон за кларинет и саксофон Микрофон (сензор) с конкретни стандарти. Датчикът възпроизвежда динамичен 3-обхватен звуков сигнал, регулируем чрез потенциометър. Датчикът има изолация против влага. Ключ с три позиции позволява придаването на три различни нюанса на звученето, както и различна резонансна крива. 1) Високи тоно..

Преглед

LC01P Гривна с капачка за кларинет

199.00 лв.

Optimum гривна с капачка за Bb кларинет..

Преглед

LC21P Гривна с капачка за кларинет

115.00 лв.

Гривна с капачка за Bb кларинет..

Преглед

STA-01 Пиезо-Микрофон за Кларинет

68.00 лв.

Пиезо-Микрофон за Кларинет STA-01 Единичен акустичен пиезо-микрофон, във формата на малка точка, с голям звуков баланс и чистота, които повишават реализма и равномерността на звука на кларнета. Монтира се на мундщука, като се прикрепя лесно с доставената двойнозалепваща лента към платъка на инструмента. Уважаеми клиенти в нашия онлайн магазин может..

Показани 1 от 15 | 28 (2 Страници)